Bred Pit: “Holivud je igra za mlađe muškarce”

0

Bred Pit je u intervjuu za australijsko izdanje GQ magazina rekao da se sve ređe pojavljuje u filmovima jer je Holivud igra za mlađe muškarce.

“Nalazim se i iza kamera, na producentskoj strani i uživam puno u tom poslu”, rekao je 55-godišnji glumac, govoreći o projektima na kojima radi u okviru svoje producentske kuće Plan B.

“Ali radim sve manje i manje. Zaista verujem da je Holivud igra za mlađe muškarce. Ne kažem da nema dobrih uloga za starije, već jednostavno osećam da je sama igra takva, da teče prirodno. Postoji prirodna selekcija kao i za mnoge druge stvari”, objašnjava čuveni glumac.

Ipak, kaže da ga interesuje da vidi šta budućnost filma donosi i kakve će oblike dobiti.

“Zaista cenim striming platforme, jer smo zahvaljujući njima u mogućnosti da vidimo sve bolje i kvalitetnije projekte”, smatra on.

Kaže da veruje da u Holivudu ima mesta za sve, ali dodaje da postoji mogućnost i da je dinosaurus, a da toga nije svestan.

Bred Pit, koji je 2014. godine osvojio Oskara za produkciju filma “12 godina ropstva”, u Tarantinovom filmu glumi sa Leonardom Dikaprijom sa kojim su mu se filmski putevi ukrstili tek posle tri decenije od poslednje saranje.

“Na neki način smo se u isto vreme pojavili. To je momak koji se zaista daje i trudi, zato je veoma zabavno biti u mogućnosti da sarađuješ sa glumcem takvog kalibra. A i on je veoma zabavan”, rekao je Pit.

On je kolegu pohvalio i pre premijere “Bilo jednom u Holivudu” na Kanskom festival, kada je istakao da bi voleo da ponovo sarađuje sa Dikaprijem.

“Bilo je veoma zabavno sa njim. To je ono kada znate da u sceni naspram sebe, sa druge strane stola imate najboljeg od najboljih. U tome ima i velikog olakšanja”, rekao je Pit.  

Publika će Breda Pita uskoro moći da gleda u novom filmu Kventina Tarantina “Bilo jednom u Holivudu”, koji se bavi razvojem filmske industrije u 1969. godini.