Gorica Popović je u karijeri imala priliku i da glumi sa mladim Bredom Pitom.

„Kada je postao zvezda, rekla sam režiseru filma, Boži Nikoliću: ‘Vidi ti ono dete!’ Jer kada smo snimali taj film, Bred Pit je bio kao pile“, rekla je Gorica Popović u intervjuu za novi Nedeljnik koji je na kioscima od četvrtka 6. juna.

„On je već tada imao ulogu u seriji ‘Dalas’. Mi smo snimali film u Budvi i Breda su prepoznavale mlade nemačke turistkinje. Bio je vrlo profesionalan ali i divan dečko na snimanju. Nisam mogla da slutim da će postati takva zvezda. On je i kasnije dolazio u Beograd. Imao je neku devojku u Češkoj, pa je svraćao da obiđe Božu Nikolića koji ga je odveo na Marakanu na Zvezdinu utakmicu…“, rekla je Gorica Popović.

Jedna od najznačajnijih srpskih glumica priča o svim važnim životnim epizodama, od prve nagrade za film „Nacionalna klasa“ pa do Nagrade „Žanka Stokić“, i priseća se kako je Zoran Radmilović pravio čuda sa „Radovanom III“, kako je Ena Begović imala strah od automobila, zašto na probi benda Suncokret nije prošla pesma Bore Đorđevića „Lutka sa naslovne strane“ i po čemu pamti snimanje filma sa Bredom Pitom

Ceo intervju u novom Nedeljniku koji je na kioscima od četvrtka 6. juna

Digitalno izdanje dostupno na NOVINARNICA.NET

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.