Belgrade Waterfront: Sve je spremno za novogodišnji spektakl

  0
  Foto promo

  Impozantna bina, prvoklasno ozvučenje, laser šou i najveći vatromet – sve je spremno za doček 2022. godine u Belgrade Waterfront-u!

  Sve koji su se odlučili da Novu godinu dočekaju na Sava Promenadi očekuje spektakl svetskih razmera kakav do sada nije viđen u našoj zemlji, ali ni u regionu. Sa novog simbola prestonice, Kule Beograd, biće emitovan laserski šou koji će pratiti muzika posebno komponovana za ovu priliku. U ponoć, sa Kule će se vinuti vatromet iz osam različitih sistema, sa čak 250 pozicija. Ovaj performans posetioci mogu da posmatraju sa koncertnog dela Sava Promenade ili sa starog Savskog mosta, koji će biti zatvoren za saobraćaj i pešake od 19 do 23:30, nakon čega će pešaci moći nesmetano da uživaju u spektaklu sa Kule.

  Ulaz na koncert je slobodan, a prisutne će zagrejati brzi ritmovi domaćih muzičkih zvezda – Angelline, Coby-ja i Saše Kovačevića. Zvezda večeri biće Goran Bregović koji će nastupati sa nekadašnjim pevačem grupe Bijelo dugme, Mladenom Vojičićem Tifom. Koncertni program počinje u 20 sati, a uz zvuke truba i „Kalašnjikov“ posetioci će sa Bregom zakoračiti u Novu godinu.

  U Belgrade Waterfront-u se ove godine prvi put organizuje doček na otvorenom, a saobraćaj u ovom delu grada će u petak, 31. decembra funkcionisati po izmenjenom režimu. Hercegovačka ulica će od 18 sati biti zatvorena za saobraćaj, a preporuka za posetioce koji dolaze svojim vozilima je da se parkiraju u podzemnoj garaži Galerije. Ulaz na koncert za pešake biće moguć iz dva pravca – iz Hercegovačke ulice i sa Sava Promenade iz pravca Brankovog mosta.