„Beko“ predstavio novu modernu ugradnu rernu iz linije „Beyond”

  0

  Savršen ukus uz pomoć savremene tehnologije

  Kompanija „Beko Balkans“ predstavila je novu „Aero Perfect“ rernu iz „Beyond” linije Beko ugradne tehnike. Kako se u ovoj rerni lako i brzo priprema ukusan i zdrav ručak, pokazao je Filip Ćirić, jedan od naših najbojih kuvara, u društvu nekoliko beogradskih influenserki.

  Ova rerna iz „Beyond” linije Beko ugradne tehnike sadrži najnoviju tehnologiju “Aero Perfect“ uz pomoć koje se postiže pravilna raspodela toplote po čitavom plehu, uz preciznu kontrolu temperature koja daje savršeno ispečeno jelo. Upravo tu leži tajna nove „Beko Beyond” kolekcije ugradnih uređaja, dizajnirane tako da se uklapa u svačiji stil života.  Zato je uz pomoć  ove ugradne rerne moguće postati odličan šef sopstvene kuhinje! 

  “Elegantan i moderan dizajn i inovativne tehnologije koje pomažu da jela koja spremimo budu ukusna ali i zdravija, idealna su kombinacija. U moderno opremljenu kuhinju koja sadrži uređaje koji štede vreme, ali pružaju mnogo kada je reč o kvalitetu jela, vredi uložiti”, poručio je master šef Filip Ćirić, vlasnik jednog od najpoznatijih i najboljih beogradskih restorana.

  Njegovo mišljenje dele i potrošači koji su na nekomercijalnom britanskom sajtu „Which?“, proglasili ugradne rerne iz linije „Beko Beyond“ sa “AeroPerfect tehnologijom” kao najbolji izbor pri kupovini (“Best Buy”). U poslednjih deset meseci, testirano je pet novih “Beko Beyond” ugradnih rerni, a nagrada “Best Buy” stigla je za svih pet!

  Za sve one koji planiraju opremanje i uređenje kuhinje, u oktobru je počela i nacionalna kampanja “Beko” ugradnih uređaja, tokom koje svi kupci imaju priliku da osvoje neke od “Beko” kućnih aparata ili Grundig TV, a za više informacija posetite sajt https://www.bekopoklon.rs/