Barcaffè Espresso – vrhunski užitak u pravom espresu od sada i u vašem domu

    0

    Barcaffe sa svojom dugom tradicijom, beskompromisnim kvalitetom i ekspertizom u proizvodnji profesionalne espreso kafe u regionu,  lansirao je na tržište dva nova blenda espreso kafe za kućnu upotrebu – Barcaffè Espresso Classico i Barcaffè Espresso Cremoso.

    Novi Barcaffèblendovi, namenjeni su svim ljubiteljima i ekspertima za kafu, kao i onima koji se tako osećaju, jer donose spoj arome, teksture i ukusa, jedinstvenog u svakoj šoljici kafe koja razbuđuje, pokreće i stimuliše. Oni koji traže nove mešavine i ukuse, moći će da izaberu Classico u kojoj preovladava čokoladna nota s aromom prženih badema ili Cremoso koji odlikuje ugodna, osvežavajuća gorčina sa slatkastim ukusom karamele i čokolade. Barcaffè Espresso Classico i Cremoso prilagođeni su uobičajenim načinima pripreme kod kuće, korišćenjem standardnih kućnih espreso ili moka aparata, a zadovoljiće istančane ukuse i pravih poznavalaca espresa.

    Nove mešavine Barcaffè espreso kafe proširuju mogućnost izbora, pa ćete u vašem domu moći da pijete espreso kafu koja se gotovo i ne razlikuje od one koju pripremaju profesionalni baristi u kafićima.

    Barcaffè Espresso Classico i Barcaffè Espresso Cremoso dostupni su u vakuum pakovanjima od 250 grama i mogu se naći u svim većim supermarketima širom zemlje.