Arijana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej zajedno u pesmi posvećenoj ženama za film “Čarlijevi anđeli”

0

Imajući u vidu imena koja stoje iza ove numere, jasno je zašto je nestrpljenje raslo od njenog samog najavljivanja. Danas je iščekivanju došao kraj, budući da su Arijana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej, na oduševljenje fanova širom sveta, predstavile numeru i spot “Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)”.

Numera se prvi put pojavila u trejleru za film „Charlie’s Angels“, koji će se na bioskopskim platnima naći od novembra, a ujedno će biti i njegov vodeći singl. Zanimljiv je i podatak da su sve tri muzičke zvezde učestvovale u produkciji ovog singla, a Arijana Grande potpisana je i kao jedan od producenata na zvaničnom saundtreku iz filma.

Rediteljka filma Elizabet Benks otvoreno je izrazila oduševljenje povodom saradnje sa pevačkim divama. 

„Bilo mi je izuzetno važno da novi „Anđeli“ budu upotpunjeni izuzetno snažnom himnom posvećenom ženama i dobrim, moćnim glasom. Ali, da to budu tri glasa koja su među najmoćnijima na svetu?! To je ostvarenje sna“, objašnjava ona. 

„Ono što su Arijana, Majli i Lana uradile nadmašilo je moja već visoka očekivanja.“

Izdanje „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/DontCallMeAngel