Amazfit GTS 3 pametni sada je dostupan u Srbiji po odličnoj ceni

  0

  Amazfit GTS 3 je moćan pametni sat sa vrhunskim zdravstvenim i fitness funkcijama smeštenim u elegantno kućište.

  Superelegantno kućište Amazfit GTS 3 sata napravljeno je od lagane, ali izuzetno izdržljive, aluminijumske legure zbog čega je težak samo 24.4 grama.

  Poseban detalj koji se izdvaja jeste rotirajuća krunica, dok će celokupni dizajn sata učiniti da se vaš sat izdvaja iz mase, bilo da ste u pokretu na treningu ili poslovnom sastanku.

  Uz 1.75-inčni AMOLED displej, vrlo lako možete da vidite sve podatke koje vam sat prikazuje.

  Kako biste razbili svakodnevnu rutinu, Amazfit GTS 3 dolazi sa preko 100 elegantnih lica sa odgovarajućim always-on ekranima, a tu je i 15 posebno animiranih lica za sve fanove visoke tehnologije.

  Pored tačnog vremena, GTS 3 meri i prikazuje najvažnije zdravstvene i fitness parametre uz napredni BioTracker PPG 3.0 biometrički senzor zahvaljujući kom možete da pratite brojne parametre u isto vreme.

  Uz Amazfit GTS 3 lako i jednostavno pratite broj otkucaja srca, zasićenost krvi kiseonikom i tempo disanja – sve što je potrebno jeste jedan dodir.

  Praćenje rezultata je lako i efikasno uz PAI procenu zdravlja koja ih prikazuje na jednostavan i pregledan način kako bi vam pružila detaljan pregled vašeg zdravlja.

  Baš kao što je briga o zdravlju, GTS 3 vam na podjednako lak način pomaže i pri vežbanju sa preko 150 jedinstvenih sportskih modova koji su dizajnirani da prate svaku aktivnost i podatke kao što je broj otkucaja srca, broj kalorija koje ste sagoreli i brojne druge.

  Ukoliko tražite pametni sat modernog dizajna koji nudi mnoštvo inteligentnih i korisnih zdravstvenih i fitness opcija, Amazfit GTS 3 predstavlja odličan izbor koji će se bez ikakvih problema uklopiti u vaš životni stil i pomoći vam da ga unapredite.

  Amazfit GTS 3 dostupan je u prodaji u Gigatron prodajnim objektima po ceni od 24.990 rsd. Na istom prodajnom mestu, pored Amazfit GTS 3 pametnog sata, možete pronaći i druge modele Amazfit satova  po promotivnim cenama u okviru specijalne ponude povodom Dana zaljubljenih. Specijalna ponuda traje do 15. februara, ili isteka zaliha.