Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Zdravlje

Novosti

Mesec besplatnih pregleda u MediGroup Domu zdravlja Dorćol

Svake subote u novembru besplatni pregledi na dijabetes
Datum: 10/11/2017

Mesec besplatnih pregleda u MediGroup Domu zdravlja Dorćol

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv dijabetesa, u Domu zdravlja MediGroup-Dorćol svake subote tokom novembra, u periodu od 8 do 10 časova, sugrađanima će biti dostupno besplatno merenje nivoa šećera u krvi, procena rizika za tip 2 dijabetes mellitusa, kao i savetovanja sa našim lekarima o zdravim navikama, odnosno pravilnoj ishrani i doziranoj fizičkoj aktivnosti, kojima se smanjuje rizik od pojave ove bolesti.

Povodom otvaranja Doma zdravlja Dorćol, MediGroup je za sve svoje sugrađane pripremio i brojne pogodnosti koje će trajati tokom celog novembra i odnose se na Dom zdravlja Dorćol, a među njima su i besplatni pregledi iz određenih oblasti medicine.

Novi MediGroup Dom zdravlja se nalazi u srcu Dorćola, na adresi Cara Dušana 58. Pored velikog broja različitih specijalnosti u sastavu Doma zdravlja MediGroup - Dorćol se nalazi laboratorija, RTG kabinet i apoteka. Sve ordinacije opremljene su dijagnostičkom i drugom vrhunskom opremom, uz stručan i posvećen tim.

Pored nove lokacije na Dorćolu, MediGroup je dostupan na još 11 lokacija u Beogradu i jednoj u Novom Sadu, raspolaže kadrom od preko 700 stalno zaposlenih i pokriva više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih Domova zdravlja, Opšte bolnice i specijalnih bolnica za ginekologiju sa porodilištem, oftalmologiju i dermatovenerologiju. Zahvaljujući stručnom i posvećenom timu, MediGroup danas ima oko 400 hiljada zadovoljnih pacijenata koji obave više od pola miliona procedura. MediGroup predstavlja jedini sveobuhvatni privatni zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.