Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO)Turisti u šoku posle iskrcavanja migranata na plažu: Dok je stigla policija oni su nestali

Snimak pokazuju da migranti napuštaju crni gumeni čamac na plaži u Kadizu na jugu Španije, nakon što su prešli Gibraltarski tesnac.
Datum: 10/08/2017

Brod koji je prevozio desetine afričkih migranata iznenada je izvršio desant na špansku plažu ispred desetina šokiranih turista.

Kupači s popularne plaže kod španlske Tarife ostali su nemalo iznenađeni kada je u 14 sati, usred najveće gužve, na pesak pristao gumeni brod prepun migranata iz Afrike. Tzv. 'njemačka plaža' smeštena je na samom jugu Španije i jedna je od najbližih tačaka Maroku i jedna od 'najpopularnijih' destinacija za ljude koji u Evropu stižu u potragu za boljim životom

Snimak pokazuju da migranti napuštaju crni gumeni čamac na plaži u Kadizu na jugu Španije, nakon što su prešli Gibraltarski tesnac.

Migranti su pobegli sa okaže pre dolaska policije. Policija je posle otkrila da je na tom području dežurao samo jedan pripadnik Civilne garde i da nije imao previše izgleda da ih zaustavi.

Desant migranata na španskim plažama nije uobičajen, ali ih je i ranije bilo, naročito u španskim severnoafričkim enklavnim gradovima Melilli i Seuti, koje se graniče sa Marokom.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.