Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO) Videli smo kako deca prekidaju očev intervju, a šta se dogodi kada prekinu mamin?

Pogledajte parodiju koja pokazuje kako bi se žena snašla u situaciji u kojoj je prošle nedelje bio Robert Keli
Datum: 19/03/2017

Prošle nedelje Robert Keli, ekspert za Južnu Koreju postao je popularan nakon što su intervju koji je dao BBC-u uživo prekinula njegova deca. Snimak upada klinaca u dnevnu sobu i herojskog spasavanja situacije od strane Kelijeve supruge u toku njegove priče o opozivu južnokorejske predsednice postao je veoma brzo viralan.

Objavljen je prvo na Fejsbuk stranici BBC-a, a potom prenesen na brojne Jutjub naloge. Ipak, nije se sve zadržalo na ovom zabavnom viralu (u mračnim ćoškovima interneta mogli smo da čujemo i osude na račun Kelijevog odnosa prema deci (?)). Pokrenula se i rasprava kako bi žena, da je bila na Kelijevom mestu reagovala. Odgovor na ovo pitanje dao je novozelandski Jutjb šou pod nazivom Džono i Ben. Autori šoua iskoristili su priliku da kroz komičan klip i ekstreme prikažu kako društvo ima sasvim drugačija očekivanja od zaposlene žene u odnosu na zaposlenog muškarca.

U urnebesnom snimku Kelijevo mesto zauzela je žena, koja je tokom ozbiljnog intervjua za BBC govorila na zadatu temu, hranila dete, ispekla pile, očistila wc, opeglala majicu i na kraju razmontirala bombu.

Snimak je očigledno pogodio u metu, s obzirom na to da ga je do sad pogledalo 13 miliona ljudi.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.