Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Sport

(VIDEO) Sudije (ni)su krive za poraz: 20 grešaka na štetu Srbije u finalu?

Jedan korisnik YouTubea sada je napravio i desetominutni video-klip na kojem je sakupio sve, ili makar većinu grešaka i nelogičnih odluka tima u sastavu Kristiano, Antonio i Tolga
Datum: 22/09/2017

(VIDEO) Sudije (ni)su krive za poraz: 20 grešaka na štetu Srbije u finalu?

printscreen

I naš selektor, i košarkaši Srbije i brojni stručnjaci, uključujući i bivše sudije poput Dragoslava Ljuce, govorili su da na proteklom Evropskom prvenstvu arbitri - sakupljeni "s koca i konopca", van Evrope i Evrolige - nisu bili na nivou.

Taj utisak je, naravno, pojačan nakon poraza Srbije od Slovenije u velikom finalu, pa su neposredno posle utakmice Sale Đorđević i kapiten Milan Mačvan imali ozbiljne zamerke na suđenje.

Jedan korisnik YouTubea sada je napravio i desetominutni video-klip na kojem je sakupio sve, ili makar većinu grešaka i nelogičnih odluka tima u sastavu Kristiano, Antonio i Tolga.

Kada se ovako "sabere", u finalu je bilo čak 20 pogrešnih odluka na štetu Srbije i šest na štetu novih evropskih prvaka.

Kako i sam autor klipa kaže, nije mu namera da umanji veliku pobedu Slovenije, koja jeste odigrala turnir vrhunski, ali jeste da skrene pažnju na suđenje, koje nije bilo dostojno ni Evropskog prvenstva ni ovako velike utakmice.

Pogledajte klip:

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.