Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Zabava

(VIDEO) Nova pesma Džordža Majkla

Producent Nil Rodžers dnapisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s "podeljenim" osećajima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću i ljubavlju"
Datum: 07/09/2017

Radio BBC 2 je predstavio neobjavljenu pesmu Džordža Majkla, nešto više od osam meseci posle smrti pop zvezde. Majklov priducent rekao da je na singlu radio s podeljenim osećajima, sa suzama, ali i radošću i ljubavi.

Naslov "Fantasy", remix iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji Chirs Evans Breakfast.

Producent Nil Rodžers dnapisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s "podeljenim" osećajima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću i ljubavlju".

Džordž Majkl preminuo je 25. decembra 2016. u 54. godini usled srčanih problema. Sahranjen je tek krajem marta u uskom krugu porodice i prijatelja na severu Londona, posle višenedeljne istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Dve sestre Džordža Majkla, Melani i Joda, najavile su da žele da nastave bratovljevo delo "deleći" njegovu muzičku baštinu, "baš onako kako bi on sam želeo".

Sa više od 100 miliona prodatih nosača zvuka Majkl je poslednjih godina živeo povučeno i pripremao album i autobiografski dokumentarni film.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.