Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO) Kako je Kejt Blanšet razbila Mjolnir. Objavljen tizer za film Tor: Ragnarok

Thor: Ragnarok je režirao novozelanđanin Taika Vaititi. Film će prvo biti prikazan i Australiji 26. oktobra, dan kasniju u Velikoj Britaniji, a američka premijera najavljena je za 3. novembar
Datum: 11/04/2017

Objavljen je tizer za novi film o nordijskom bogu Toru koji ćemo imati prilike da pogledamo u bioskopima krajem 2017. godine.
A ako se pitate u kolikom problemu je Kris Hemsvort, sudeći po tizeru - u velikom. Hela (Kejt Blanšet), nordijska boginja smrti, razbila je njegovo moćno oružje čekić Mjolnir i spalila Azgard uz konstataciju da je "grad mrtav".

Hela je po mitologiji Lokijeva ćerka, međutim nije poznato da li je ovo iskorišćeno i u filmu (mada njen zlatno-zeleno-crni autfit svakako podseća na Lokijev).

U dugoočekivanom tizeru pojavljuje se Valkira (Tesa Tomson) nordijska ratnica i Hulk (Mark Rufalo) sa kojim Tor ulazi u okršaj u gladijatorskoj areni.

Thor: Ragnarok je režirao novozelanđanin Taika Vaititi. Film će prvo biti prikazan i Australiji 26. oktobra, dan kasniju u Velikoj Britaniji, a američka premijera najavljena je za 3. novembar.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.