Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO) Princeza Megan Markl se isplazila kameri

Megan je u sred povorke napravila neobičnu grimasu. Oni koji su naklonjeni konzervativnijem pristupu i ponašanju, smatraju da je ovaj, verovatno slučajan gest buduće princeze skandalozan, jer predstavlja nepoštovanje kraljevske porodice
Datum: 27/12/2017

(VIDEO) Princeza Megan Markl se isplazila kameri

Foto: Screenshot Youtube

Ko bi rekao da nešto tako može da se desi u kraljevskoj porodici. Svi su ugladeni, na mestu, odabrane najlepše toalete. Među njima, prvi put i Megan Merkl, verenica princa Harija.

Kraljica Elizabeta u lepom crvenom kaputu, tu je i ostatak familije. Kejt ruku pod ruku hoda pored Vilijama, smerna kao i uvek. Tek tu iza je i Megan Merkl sa Harijem. Nakon božićne mise smejala se malo više nego ostali. Činilo se da joj je to baš zanimljivo.

Onda je fotograf uhvatio jedan njen potez, a fotografija je brzo obišla svet. Megan je u sred povorke napravila neobičnu grimasu. Oni koji su naklonjeni konzervativnijem pristupu i ponašanju, smatraju da je ovaj, verovatno slučajan gest buduće princeze skandalozan, jer predstavlja nepoštovanje kraljevske porodice.

Drugi su, pak, oduševljeni jer je Megan iskočila iz stereotipa i pokazala da je po mnogo čemu drugačija od njenih prethodnica. Svakako je Britaniju digla na noge.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.