Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Biznews

U čast Svetog Trifuna: Orezivanje vinograda "Tikveš"

Čin orezivanja vinove loze urađen je prema običajima uz prisustvo Upravnog odbora, menadžmenta i zaposlenih u vinariji "Tikveš", kao i predstavnika diplomatskog kora, državnih institucija i velikog broja partnera, saradnika i prijatelja vinarije
Datum: 20/02/2017

U čast Svetog Trifuna: Orezivanje vinograda "Tikveš"

Sa željama da bude kvalitetan rod i dobra vinska godina u čast Svetog Trifuna - zaštitnika vinogradara i vinara orezali su se vinogradi vinarije "Tikveš". I ove godine se poštovala tradicija koja je povezana sa praznikom vinogradara i vinara nadajući se povoljnijim uslovima koji omogucavaju " dobar rod.

Čin orezivanja vinove loze urađen je prema običajima uz prisustvo Upravnog odbora, menadžmenta i zaposlenih u vinariji "Tikveš", kao i predstavnika diplomatskog kora, državnih institucija i velikog broja partnera, saradnika i prijatelja vinarije. "Tikveš" i ove godine proslavlja praznik sa svojim potrošačima. Za sve one koji slave zaštitnika vinogradara i vinara, ali i one koji slave ljubav, organizovano je mnogo promotivnih aktivnosti i iznenađenja. Ove godine, aktivnosti ce se održati " u više od 120 restorana širom regiona, a svi posetioci popularnih objekata imaće priliku da uživaju u vrhunskih vinima iz serije Special Selection i Alexandria Cuvee. 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.