Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Društvo

Tomislav Nikolić odlikovao Kirila Kravčenka i Aleksandra Dibalja

Zlatnom medaljom za izuzetne zasluge u javnom radu, privrednoj delatnosti i jačanju prijateljstva Republike Srbije i Ruske Federacije odlikovan je Kiril Kravčenko, generalni direktor kompanije NIS. Ordenom je odlikovan i Aleksandar Dibalj, član Upravnog odbora „Gasprom njefta" i zamenik generalnog direktora ove kompanije za korporativne komunikacije
Datum: 15/02/2017

Tomislav Nikolić odlikovao Kirila Kravčenka i Aleksandra Dibalja

Povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, predsednik Tomislav Nikolić uručio je priznanja istaknutim pojedincima i institucijama.

Zlatnom medaljom za izuzetne zasluge u javnom radu, privrednoj delatnosti i jačanju prijateljstva Republike Srbije i Ruske Federacije odlikovan je Kiril Kravčenko, generalni direktor kompanije NIS. Kao dugogodišnji generalni direktor jedne od najvećih energetskih kompanija u regionu, koja je u većinskom vlasništvu ruske kompanije „Gasprom njeft", Kravčenko je postigao izuzetne rezultate u jačanju ekonomske saradnje dve zemlje, ali takođe i u oblasti razvoja prijateljskih, kulturnih i humanitarnih odnosa Srbije i Rusije.

 

 

Ordenom je odlikovan i Aleksandar Dibalj, član Upravnog odbora „Gasprom njefta" i zamenik generalnog direktora ove kompanije za korporativne komunikacije. Gospodin Dibalj je odlikovan zlatnom medaljom za izuzetne zasluge u povezivanju i jačanju kulturnih i privrednih veza Ruske Federacije i Republike Srbije. Kompanija „Gasprom njeft" realizuje obiman društveno-odgovorni program namenjen podršci kulturnim projektima i istorijskom nasleđu Srbije.

Tomislav Nikolić, predsednik Srbije, povodom Dana državnosti tradicionalno uručuje priznanja istaknutim pojedincima i institucijama, koji svojim radom i humanošću na najbolji način promovišu prave društvene vrednosti.

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.