Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Politika

Tomino tajno pismo Vučiću: Šta je Nikolić tražio za sebe

Savetnica predsednika Stanislava Pak izjavila je da Nikolić očekuje da će sa Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i da ne želi nikakve podele. Svako drugo rešenje, prema njenim rečima, bilo bi loše pre svega za Vučića, a potom i za čitavu Srbiju
Datum: 16/02/2017

Tomino tajno pismo Vučiću: Šta je Nikolić tražio za sebe

Foto: Tanjug / Rade Prelic

Aktuelni predsednik Tomislav Nikolić poslao u utorak pismo premijeru i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku na izborima, piše N1.

Savetnica predsednika Stanislava Pak izjavila je za Sputnjik da Nikolić očekuje da će sa Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i da ne želi nikakve podele. Svako drugo rešenje, prema njenim rečima, bilo bi loše pre svega za Vučića, a potom i za čitavu Srbiju.

Pak je ocenila da je vest o Nikolićevoj kandidaturi iskorišćena da ga pojedinci "svrstaju uz neprijatelje Srbije i neprijatelje Vučića i SNS“, i dodala da ”njih dvojicu niko ne može da posvađa“.

Istakla je i da će se Nikolić prvi put oglasiti tek posle postignutog dogovora sa Aleksandrom Vučićem.

Podsećamo, kako N1 nezvanično saznaje, Nikolić je odluku da se ponovo kandiduje i na predstojećim predsedničkim izborima, doneo u sredu. Predsedništvo SNS je dan ranije, oko 17 sati, odlučilo, jednoglasno, da kandidat te stranke bude njen lider - Aleksandar Vučić. Uoči te sednice, Nikolić je rekao da je sve dogovoreno, kao i da - ukoliko kandidat SNS bude Vučić - on neće ući u trku za predsednika.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.