Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Politika

Stefanović o kandidatu SNS: Vučić jednoglasno!

Ministar Nebojša Stefanović je samo, u prolazu, novinarima rekao: Vučić, jednoglasno!
Datum: 14/02/2017

Stefanović o kandidatu SNS: Vučić jednoglasno!

Foto: Igor Pavićević

Ministar Nebojša Stefanović je rekao novinarima nakon sednice da su članovi Predsedništva jednoglasno za to da lider stranke Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika, ispred SNS.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke je završena, ali nije bilo izjava funkcionera stranke ni pre ni posle sastanka. Ukratko se novinarima obratio lider stranke Aleksandar Vučić, koji je nije hteo da daje izjave, i najavio da će javnost biti sa svim upoznata saopštenjem, koje se piše.

Ministar Nebojša Stefanović je samo, u prolazu, novinarima rekao: Vučić, jednoglasno!

Sednica je bila zatvorena za javnost.

Kako prenose mediji, jedina tema sednice bili su predsednički izbori.

Reporterka N1 javlja da su sednici prisustvovali Zorana Mihajlović, Jadranka Joksimović, Igor Mirović, Bratislav Gašić, Maja Gojković, Miloš Vučević, Zlatibor Lončar, Goran Knežević i Marko Đurić. Lider stranke, Aleksandar Vučić, stigao je poslednji, u 16.01.

Pre početka sednice, niko od njih nije stao i odgovorio na pitanje N1 da li će podržati Aleksandra Vučića za kandidata. Upitana u vezi s tim, Zorana Mihajlović je rekla, pre sastanka, da su se dogovorili da neće biti izjava. Na pitanje N1 da li će davati izjave posle sednice, Zorana Mihajlović je rekla da zavisi od toga šta se i kako dogovore.

Ranije je najavljivano da će SNS oko 15. februara saopštiti ko će biti kandidat te stranke na predsedničkim izborima u Srbiji. 

Mandat aktuelnom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću mandat ističe 31. maja. 

Izbori za predsednika Srbije treba da budu raspisani početkom marta, odnosno 90 dana pre isteka mandata Tomislavu Nikoliću.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.