Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Politika

Šešelj: Ovo je tužan kraj Nikolićeve karijere

"Čuli ste za njegov tajni susret sa Miroslavom Miškovićem u Čeneju, i svi znamo da i od ranije ima nekih namigivanja i kontakata, od američkog ambasadora Kajla Skota sinoć, pa sa šefom delegacije EU Majklom Davenportom", kaže Šešelj, istakavši da je Nikolić "toliko kompromitivan kandidat da ne predstavlja opasnost"
Datum: 16/02/2017

Šešelj: Ovo je tužan kraj Nikolićeve karijere

Foto: Igor Pavićević

Uloga Tomislava Nikolića u celoj ovoj priči oko kandidature je epizodna. Zaista jedan tužan kraj političke karijere. Uzleteo je od nule i vraća se na nulu, rekao je lider SRS Vojislav Šešelj, komentarišući vesti o potencijalnoj Nikolićevoj kandidaturi za šefa države, piše Blic. 

"Više od dve godine govorili smo o karakteru Nikolića, u javnosti iznosili kriminalne afere, od diplome, pa tako dalje. Ovim je pokazao da je spreman da svoju partiju, koju je on sam osnovao, žrtvuje zbog ličnih interesa", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

On navodi da SRS nema razloga da bude nezadovoljna, i da su i on i njegove stranačke kolege ubeđene da će se u drugom krugu borba voditi na relaciji Vučić-Šešelj.

"Sada, kada je jasno ko će biti kadnidati, na mom udaru je i Vučić, Nikolić, Janković, Jeremić", rekao je Šešelj.

On navodi da Nikolić može, prema njegovom viđenju, da računa na tri-četiri odsto podrške, ne više od toga.

"Čuli ste za njegov tajni susret sa Miroslavom Miškovićem u Čeneju, i svi znamo da i od ranije ima nekih namigivanja i kontakata, od američkog ambasadora Kajla Skota sinoć, pa sa šefom delegacije EU Majklom Davenportom", kaže Šešelj, istakavši da je Nikolić "toliko kompromitivan kandidat da ne predstavlja opasnost".

Šef radikala je rekao da će njegova predsednička kampanja biti skromna, da SRS "kuburi sa parama", i da ne može da se poredi sa Jeremićem "koji je do sada velike pare potrošio", ali ni sa Vučićem "koji ima vlast".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.