Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Politika

Radulović o podršci tek kad se Vučić izjasni ko je predsednički kandidat SNS-a

Lider Dosta je bilo se neće oglašavati da li podržava Sašu Jankovića, Vuka Jeremića ili nekog trećeg u trci za predsednika Srbije sve dok Aleksandar Vučić ne obelodani ko je njegov kandidat za šefa države, kao i koji će sve izbori biti održani ovog proleća, saznaje Nedeljnik u pokretu Dosta je bilo
Datum: 11/01/2017

 Radulović o podršci tek kad se Vučić izjasni ko je predsednički kandidat SNS-a

Foto Igor Pavicevic

Lider Dosta je bilo Saša Radulović neće se izjasniti kog predsedničkog kandidata podržava sve dok premijer Aleksandar Vučić ne saopšti ko je njegov kandidat za šefa države, kao i koji će sve izbori biti održani ovog proleća, saznaje Nedeljnik u pokretu Dosta je bilo.

U tom pokretu, koji će uskoro prerasti u političku stranku, navode da još nisu prelomili ko će biti njihov kandidat na predsedničkim izborima. Ostavljaju mogućnost da to budu Saša Janković ili Vuk Jeremić, ali i da u igri treća opcija.

"Čekamo Vučića", dodaju.

Naši izvori u Dosta je bilo ističu i da se Radulović zalagao za izborni paket koji je, između ostalog, podrzumevao da taj građanski i proevropski opozicioni korpus ima zajedničkog kandidata za predsednika Srbije i za gradonačelnika Beograda, jer se o izborima u prestonici, koji bi bili održani istovremeno s predsedničkim, sve više spekuliše.

Epilog predsedničkih i beogradskih izbora, ubrzao bi, kako smatraju u Dosta je bilo, i parlamentarne izbore. Naravno, ukoliko Vučić i SNS ne budu odlučili da se istog dana glasa i za novi skupštinski saziv.

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.