Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Biznews

Postoji li univerzalni recept za sreću

Lična iskustva na temu sreće i njenog uticaja na uspeh u radu izložena su danas na trećem Smart Tri-ju Američke privredne komore
Datum: 28/02/2017

Postoji li univerzalni recept za sreću

U okviru „SMART Trio“ diskusije održane u Startit Centru  u organizaciji Američke privredne komore u Srbiji i Univerziteta Sheffield, svoja iskustva na temu „Sreća“, izneli su predsednica Obrazovno – istraživačkog društva Mihajlo Pupin Aleksandra Ninković Tašić, potpredsednik Delta Holdinga i regionalni direktor Intercontinental Hotel Grupe Živorad Vasić i predsednik izvršnog odbora i generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević.

Publika je imala priliku da u prijatnoj i neformalnoj atmosferi čuje šta je za ove uspešne ljude sreća. Za predsednicu Obrazovno - istraživačkog društva Mihajlo Pupin Aleksandru Ninković Tašić sreća znači živeti svoju profesiju i osećati oduševljenje onim čime se baviš. Potpredsednik Delta Holdinga i regionalni direktor Intercontinental Hotel Grupe Živorad Vasić istakao je kako ga posebno srećnim čine vreme provedeno sa najmilijima i njihova podrška. Razloge svoje sreće otkrio je i generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević koji je naglasio da se u njih ubrajaju uspešna saradnja i druženje sa kolegama.

U razgovoru je istaknuto da prava sreća nije egoistična, već društvena i da je zato presudno okružiti se prijateljima i od njih učiti. Učesnici razgovora zaključili su da je za sreću potrebno usporiti i uživati u profesionalnom i porodičnom životu, izaći iz rutine, setiti se svih onih stvari koje su nas nekada činile srećnim i naći vremena da im se ponovo posvetimo.

Nakon serije uspešnih „SMART Talk“ događaja, AmCham  je pokrenula „SMART Trio“ kao novi format u okviru kog istaknuti predstavnici akademske i poslovne zajednice, kao i značajne ličnosti iz sveta kulture, umetnosti i sporta diskutuju o značajnim, inspirativnim temama i vrednostima.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.