Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Politika

Nikolić: Mislim da smo se Vučić i ja sve dogovorili

Upitan da li postoji mogućnost da ne sarađuje sa Vučićem ako Vučić bude kandidat, Nikolić je kratko odgovorio: "Ne postoji"
Datum: 14/02/2017

Nikolić: Mislim da smo se Vučić i ja sve dogovorili

Foto: Tanjug / Rade Prelić

Građani bi mogli večeras od premijera Aleksandra Vučiča da saznaju ko će biti kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije rekao je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić.

"Mislim da smo skoro sve dogovorili. Možda će to večeras čuti od Aleksandra. Danas ne, a nisam hteo da vas izbegnem", rekao je Nikolić novinarima u Univerzitetskoj biblioteci u Beogradu upitan da li će se kandidovati za predsednika.

On je rekao da Aleksandar Vučić može da pobedi, čak i lakše od njega, ali da i on može da pobedi.

"Ne vidim da je loše da neko misli (da je Vučić bolji kandidat), ali ne i da iznosi tako nešto ako to nije stav stranke", rekao je Nikolić.

Na pitanje o podršci SNS-a, Nikolić je rekao da uz njega i Vučića stoji isti procenat članstva i da će onaj ko bude kandidat dobiti glasove cele stranke.

"Istraživanja Galup medije su bila jasna - Aleksandar i ja imamo šanse da pobedimo. Odlučićemo ono što je najbolje za Srbiju. Ne očekujte da nekom svojom odlukom poremetimo odnose u Srbiji", rekao je Nikolić.

Upitan da li postoji mogućnost da ne sarađuje sa Vučićem ako Vučić bude kandidat, Nikolić je kratko odgovorio: "Ne postoji".


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Sudija
03.03.2017 - 13:16
Nemoj te me zasmijavat.
Prvo da ispolaze kupljene ispite ili u corku zbog laznih diploma.