Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Biznews

MediGroup ima novu članicu

Akvizicijom centra za mezoterapiju „Dr Ioanna Batsialou", lidera u polju neoperativne estestske medicine i anti-age procedura, MediGroup upotpunjuje svoju bogatu ponudu vrhunskim stručnjacima i procedurama i u ovoj, sve popularnijoj oblasti u svetu i kod nas
Datum: 22/02/2017

MediGroup ima novu članicu

MediGroup, najugledniji zdravstveni sistem sa najeminentnijim stručnjacima u zemlji, koji na 11 lokacija obavi više od pola miliona procedura godišnje dobio je novu članicu: Specijalnu bolnicu za dermatovenerologiju „IOANNA MediGroup". Akvizicijom centra za mezoterapiju „Dr Ioanna Batsialou", lidera u polju neoperativne estestske medicine i anti-age procedura, MediGroup upotpunjuje svoju bogatu ponudu vrhunskim stručnjacima i procedurama i u ovoj, sve popularnijoj oblasti u svetu i kod nas.

Anti-aging medicina trenutno predstavlja najbrže razvijajuću medicinsku disciplinu u svetu, što nas je orijentisalo da investiramo u ovu oblast i nađemo partnera koji će pratiti jasno postavljen pravac kojim idemo - pružanje vrhunske, objedinjene usluge po najvišim standardima svetske medicinske prakse. Novom članicom, specijalnom bolnicom za dermatovenerologiju „IOANNA MediGroup" proširujemo oblasti u kojima nudimo najbolju uslugu, kao i listu najvećih stručnjaka, sada i u estetskoj i anti-aging medicini„ - rekao je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema ističući zadovoljstvo što u timu lekara koji brinu o različitim aspektima zdravlja pacijenata sada ima i dr Ioannu Batsialou.

Dr Ioanna Batsialou je jedan od najvećih stručnjaka u konzervativnoj (neoperativnoj) estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini. Tome, osim doktorata na Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu, svedoči i preko 30 diploma i sertifikata priznatih škola i univerziteta širom sveta i više od 100.000 tretmana sa vrhunskim rezultatima.

Na nastanak specijalne bolnice za dermatovenerologiju „IOANNA Medigroup" gledam kao na zajednički korak ka revoluciji u oblasti mezoterapije, anti-aging i estetske medicine u Srbiji. MediGroup sa svim svojim članicama, daće nov kvalitet poimanju najsavremenijih i najuspešnijih svetskih metoda podmlađivanja i regeneracije kože lica i tela kod nas", izjavila je dr Batsialou.

MediGroup je jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu i na prostoru bivše Jugoslavije najveći je po broju pacijenata, procedura i lokacija na kojima pruža medicinske usluge. Pored ove, MediGroup sistem obuhvata još dve specijalizovane ustanove: Specijalnu bolnicu sa porodilištem „Jevremova" i najbolju oftalmološku kliniku u regionu „Miloš kliniku", Opštu bolnicu MediGroup u kojoj se obavljaju sve vrste dijagnostičkih i hirurških procedura od kojih su neke izuzetno retke, do mreže šest domova zdravlja na teritoriji najbrojnijih opština u Beogradu.

 

 

 

  


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.