Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Politika

Marija Mali: Siniša je organizovao rušenje u Savamali

Gradonačelnik Beograda, prema izjavi njegove bivše supruge, nije očekivao da će slučaj "kao bomba" odjeknuti u medijima
Datum: 13/02/2017

Marija Mali: Siniša je organizovao rušenje u Savamali

Foto: Nedeljnik

Marija Mali, bivša supruga gradonačelnika Beograda, optužila je Sinišu Malog da stoji iza rušenja u Savamali koje se odigralo u izbornoj noći.

U intervjuu koji je dala za KRIK Marija Mali je rekla da joj je bivši suprug rekao da je organizovao rušenje "nekih kolibica" u Hercegovačkoj ulici.

"Ja sam u to vreme bila u Crnoj Gori sa decom koja su bila na raspustu. Izbori su bili 24. aprila, on je odmah sutradan došao avionom. Ispričao je to kao najobičniji događaj. 'Imao sam problem, neki nisu hteli da se isele. Organizovao sam akciju raščišćavanja. Došli ljudi u sred noći, malo tamo nešto polupali. Ništa strašno nisam uradio.' To su bile, po njegovim rečima, neke barakice tamo, kolibice", rekla je Marija Mali u intervjuu za KRIK.

U tom trenutku, kako je navela, nije se očekivalo da će slučaj "kao bomba" odjeknuti u medijima.

"Uopšte se nije pretpostavilo da iko može da primeti da se rušilo. Valjda dok je trajala izborna euforija, dok se narod radovao pobedi premijera, taj događaj je trebalo da padne u senku. Siniša je imao zadatak da očisti taj prostor, jer je ispregovarao sa Arapima da tu izgradi 'Beograd na vodi'."

Marija Mali kaže da joj je Siniša rekao ime kompanije čijim se bagerima rušilo, ali taj detalj nije želela da iznese u javnost.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Sudija
03.03.2017 - 13:16
Nemoj te me zasmijavat.
Da a po nalogu Vucica i sad cuti jer ne sme da prica a ovaj ga stiti dok cuti.