Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Biznews

Ključ za sva vaša putovanja: Odeon World Travel na sajmu turizma

Pored standardne ponude letovališta i dalekih destinacija, predstavljeni su wellness & spa i city break aranžmani, kao i krstarenja. Tokom ovogodišnjeg Sajma organizovana je i specijalno osmišljena tribina na temu „Putovanje kao inspiracija“
Datum: 01/03/2017

Ključ za sva vaša putovanja: Odeon World Travel na sajmu turizma

U susret letu, turistička agencija Odeon World Travel predstavila je na 39. Sajmu turizma atraktivnu ponudu letovanja na najpoželjnijim destinacijama širom Evrope i sveta.

Pored standardne ponude letovališta i dalekih destinacija, predstavljeni su wellness & spa i city break aranžmani, kao i krstarenja. Tokom ovogodišnjeg Sajma organizovana je i specijalno osmišljena tribina na temu „Putovanje kao inspiracija“.

Nebojša Jojić iz agencije Odeon, Saša i Ana Marija (Štikla Kafa i Kravata), Jelena Bašević autorka bloga ”Snovi u koferima”, Mateja Panović sa portala “Putuj Sigurno”, i Boris Firicki sa bloga Hotelijeri, govorili su o interesantnim i neobičnim avanturama kroz koje su prošli na najrazličitijim svetskim destinacijama.

Odeon World Travel je u saradnji sa Termama Laško pripremio i nagradnu igru „Destination-Vacation“, a Ivana Grujić je srećna dobitnica koja je osvojila putovanje za dve osobe u Terme Laško, jednu od najlepših i najluksuznijih termi Slovenije.

Takođe Odeon World Travel je i za sve posetioce štanda pripremio nagradnu igru, a Andrea Kostić je osvojila nagradno putovanja u Grčku za dve osobe.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.