Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Politika

Karić: Čvrsto stojim iza Vučića, Nikolić nek pogleda istini u oči

U saopštenju Pokreta snaga Srbije stoji da "niko ne može da porekne da je za sadašnji napredak Srbije najzaslužniji Aleksandar Vučić" i da "ne postoji bilo koji lični interes koji je iznad nacionog"
Datum: 16/02/2017

Karić: Čvrsto stojim iza Vučića, Nikolić nek pogleda istini u oči

Foto Profimedia

Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića čvrsto stoji iza kandidature Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, i poručuje Tomislavu Nikoliću da pogleda istini u oči, navodi se u saopštenju ove stranke.

Vučić je, kako se navodi u saopštenju okačenom na sajtu, kandidat ne samo svoje stranke i koalicije, već "ogromne većine građana Srbije, bez obzira na stranačku ili nacionalnu pripadnost i to će dokazati na izborima".

"U njegovoj pobedi mi vidimo garanciju samostalnosti, očuvanja dostojanstva i ekonomskog uspona Srbije. Danas u ovoj zemlji nema nikog ko bi mogao da ga ugrozi. Srbija mu veruje. Svet ga ceni. Zbog toga očekujemo da sadašnji predsednik Tomislav Nikolić ostane dosledan onom što je radio na predsedničkom mestu."

Karićeva stranka navodi da ne postoji lični interes koji je iznad nacionalnog, i poručuje Nikoliću da "pogleda istini u oči i ne bude povod da bilo ko iskoristi trenutak lične slabosti i on postane povod da se bilo ko u svetu, ali i u zemlji, ponada da može da u Srbiji naruši mir i otvori vrata haosu".

"Srbija je danas jača i jedinstvenija nego ikada. Mnogima to smeta. Mnogi bi da i u Srbiji vide ono što se dešava u našem komšiluku. To je oproban sistem - zavadi pa vladaj. Srbiji je dosta tuđih saveta i vladavine. Srbija danas ima premijera koji je svestan da njegova kandidatura za funkciju predsednika države nije bitka za položaj, vec žrtva da bi se sačuvali mir i jedinstvo u Srbiji", navodi se u saopštenju.

U njemu stoji i da "niko ne može da porekne da je za sadašnji napredak Srbije najzaslužniji Aleksandar Vučić".

"On nas je defintivno pomirio i sa Istokom i sa Zapadom. On je Srbiju vratio na svetsku političku, ali i ekonomsku pozornicu. On je uspeo da Srbiju učini zemljom u koju dolaze strani investitori sa velikim poverenjem da je tu siguran kapital koji ulažu, a rešavaju našu zaposlenost. On je zaustavio trošenja nezaradenog", navodi se u saopštenju potpisanom sa Bogoljub Karić.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.