Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Kultura

Izložba mladih iz besplatnih umetničkih radionica za talente

Organizator i autor projekta je Marina Milovanović Kušić, a na izložbi će biti predstavljeni radovi izvedeni u različitim tehnikama: pastel, akvarel, gvaš, tempera, terakota, glazirana keramika, dekupaž...
Datum: 22/09/2016

Izložba mladih iz besplatnih umetničkih radionica za talente

Izložba umetničkih radova mladih, koji su polaznici "Besplatnih umetničkih radionica za talente", biće otvorena u subotu 24. septembra u 17 časova u Novobeogradskoj kulturnoj mreži, Ulica Jurija Gagarina 221, blok 45 na Novom Beogradu.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi izvedeni u različitim tehnikama: pastel, akvarel, gvaš, tempera, terakota, glazirana keramika, dekupaž...

Izložba se, inače, organizuje u okviru godišnjih programa, koji su planirani u toku 2016. godine pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Radionice za mlade talente se realizuju u Osnovnoj školi "Kneginja Milica", a hor ove škole će ulepšati svečano otvaranje izložbe.

Organizator i autor projekta je Marina Milovanović Kušić, a realizaciju izložbe pomogli su: Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda, Gradska opština Novi Beograd, Osnovna škola "Kneginja Milica" i ULUPUDS.

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.