Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Vučić: S Trajkovićem 30. januara, došlo do propusta u organizaciji

Kako se navodi u saopštenju iz Predsedništva, došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka Vučića na Kosovu
Datum: 21/01/2018

Vučić: S Trajkovićem 30. januara, došlo do propusta u organizaciji

Foto: Tanjug / Zoran Zestic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa Momčilom Trajkovićem iz Spskog nacionalnog foruma u utorak, 30. januara, u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju iz Predsedništva, došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka Vučića na Kosovu, uprkos, kako je rečeno, želji Vučića da čuje mišljenje svih relevantnih predstavnika srpskog naroda na KiM.

Podsećamo, Momčilo Trajković iz Srpskog nacionalnog foruma je uputio otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pošto nije došlo do njihovog susreta, iako je, kako tvrdi, bilo dogovoreno da se razgovor organizuje u subotu, prilikom boravka predsednika Srbije u Gračanici.

On tvrdi da su njegove namere bile dobronamerne i da je želeo da Vučić sasluša njegovo mišljenje o stanju na Kosovu i Metohiji. Trajković je podsetio Vučića da je i Oliver Ivanović "na vreme ukazivao da stanje na Kosovu i Metohiji nije onako kako ga predstavljaju Vučićevi izabranici", kao i da je i on (Trajković) više puta o tome govorio.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Georg
23.01.2018 - 11:49
Da, da
I ovaj će verovatno proći kao Ivanović !!!