Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

(VIDEO) Dačić zapevao sa Brozom “Sa Ovčara i Kablara”

Dačić na snimku peva partizansku pesmu “Sa Ovčara i Kablara“ i to zagrljen sa Joškom Brozom, unukom Josipa Broza Tita
Datum: 26/12/2017

(VIDEO) Dačić zapevao sa Brozom “Sa Ovčara i Kablara”

Foto: Screenshot

Na društvenim mrežama objavljen je novi snimak na kojem se vidi šef srpske diplomatije i lider SPS Ivica Dačić kako peva.

Dačić na snimku peva partizansku pesmu “Sa Ovčara i Kablara“ i to zagrljen sa Joškom Brozom, unukom Josipa Broza Tita, prenosi B92.

Nije poznato kada se dogodio novi "nastup" ministra inostranih poslova Srbije, kao ni gde je on bio, a snimak je na Tviteru objavio član Predsedništva SPS Dejan Radenković.

Podsećamo, Joška Broz je bio na listi koalicije "Ivica Dačić - SPS, JS - Zeleni Srbije" na izborima 2016. godine.

Dačić je početkom decembra pevao na Kopaoniku na večeri koju je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma organizovao za 580 članova podmlatka stranke.

Dačić je tada otpevao “svoju” Miljacku, a potom i “Pukni zoro”.

Osim toga, srpski šef diplomatije pevao je sredinom oktobra turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu na turskom jeziku na svečanoj večeri organizovanoj u Erdoganovu čast.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama može se videti kako Dačić u blizni stola za kojim su Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, peva pesmu "Osman Aga" na turskom jeziku.

Takođe, objavljen je i sa te večere na kojem se vidi kako Dačić peva "svoju" Miljacku za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš.

Dačić je isto učinio i krajem avgusta na skupu u "srpskom" letovalištu u Paraliji gde je imao čitav program - tada je otpevao desetak pesama, a među njima i jednu grčku i jednu rusku.

Osim toga, Dačić je tokom svečane večere priređene za goste na inauguraciji predsednika Aleksandra Vučića pevao "O sole mio“ pred bivšim ministrom spoljnih poslova Italije i savetnikom predsednika Srbije Frankom Fratinijem.

Dačić je nedavno u emisiji “Oko” na RTS govorio i o svom pevanju. Kako kaže, peva svima jer je onda teško da kažu nešto loše o Srbiji.

"Ja sam pevao sa Šojguom na ruskom, (Dejvidu) Mekalisteru (izvestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju) sam pevao 'Ko to laže, ko to kaže Srbija je mala' i učio ga da igra kolo", naveo je Dačić.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.