Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

SPS predao listu za Begrad: Na njoj i glumica Jelica Sretenović

Izborna lista nosi naziv "Koalicija Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) – Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija (JS)", a prvi na njoj je potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić
Datum: 17/01/2018

SPS predao listu za Begrad: Na njoj i glumica Jelica Sretenović

Foto: Filip Kraincanin

Socijalistička partije Srbije i Jedinstvena Srbija sinoć su Gradskoj izbornoj komisiji u Beogradu predale listu odbornika za izbore zakazane za 4. mart.

Izborna lista nosi naziv "Koalicija Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) – Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija (JS)", a prvi na njoj je potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić.

Lista je predata sa više od 4.000 potpisa podrške građana.

Antić je novinarima ispred sedišta GIK rekao da listu čine sve strukture Beograđana, da su na njoj i studenti i penzioneri i privrednici i radnici, velik broj javnih ličnosti, ljudi iz kulture i sporta, kao i 10 profesora univerziteta.

"Sa ponosom ističem da je tim s kojim nastupam izuzetan, to je tim koji želi s novom energijom da napravi nešto dobro za Beograd", kazao je Antić.

On je kazao da su na listi, između ostalih, advokat Toma Fila, istoričar i funkcioner SPS Predrag Marković, stonoteniser Aleksandar Karakašević, glumica Jelica Sretenović, direktor Osnovne škole "Svetozar Marković" na Vračaru Dragi Lukić i državni sekretar Ministarstva zdravlja Vladimir Đukić.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.