Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Info

Opa, batko: Makedonac uložio 15, pa dobio pola miliona evra

Ceo region bruji o sedam zlatnih tiketa. Pamtiću De Heu do kraja života, kaže Vane Lesnovski (48), koji je u Mozzartu dobio 565.000 evra
Datum: 22/02/2018

Opa, batko: Makedonac uložio 15, pa dobio pola miliona evra

Foto: Mozzartbet

Mozzartov kladilac Vane Lesnovski (48) iz Prilepa naplatio je sinoć više od pola pola miliona evra na 15 uloženih, što je najveći dobitak u odnosu na ulog ikad zabeležen u Evropi!

Ovaj kladioničarski maestro je još 23. i 24. januara uplatio svoje, ispostaviće se, zlata vredne tikete i punih mesec dana je čekao, vredno zaokruživao, par po par, dan po dan, da bi postao nekrunisani car klađenja na Starom kontinentu!

Ukupno je na sedam tiketa uplatio 910 denara, dakle nešto više od 1.700 dinara, odnosno oko 15 evra. A u sredu, kada su završeni mečevi Lige šampiona, trebalo mu je dosta da se prebroji: na šest tiketa dobio je po pet miliona denara, dakle po više od 81.000 evra, što ukupno iznosi oko 490.000 evra, a na jednom je naplatio 4.632.342 denara, odnosno više od 75.000 evra, što ukupno iznosi 565.000 evra!

"Verovao sam da ću da pogodim veliki dobitak, imao sam takav osećaj. U roku od godinu i po dana nekoliko puta sam bio blizu velikog iznosa. Znao sam da ću pogoditi kad-tad, i eto desilo se", kaže u dahu ovaj srećni Prilepčanin. "Upornost mi se isplatila. Video sam da je ovo najveći dobitak ne samo na Balkanu, nego i šire. Inače, stalno igram na velike dobitke."

Kako nam je ispričao, Vane uglavnom tipuje na velike klubove, uglavnom "gađa" golove, i izbegava da igra konačne ishode. Mozzart mu je, kaže, idealan jer ima ubeljivo najveće "maksimale" u odnosu na druge kladionice.

"Prethodni najveći dobitak mi je bio 25.000 evra, takođe u Mozzartu pre oko godinu dana. Čini mi se da mi je februar srećan mesec. Uvek igram u ovoj kladionici, naročito zbog bonusa koji nekad znaju da budu i veći od pogođenog iznosa na tiketu", kaže Lesnovski. "Uvek smireno tipujem, igram hladne glave i racionalno, ne navijački. Stalno sledim svoj osećaj. Pažljivo pratim i analiziram rezultate i statistike, međusobne susrete..."

Ovaj Prilepčanin koji je zahvaljujući dobitku u Mozzartu preko noći postao milioner sa nestrpljenjem je čekao ishode sinoćnih utakmica Lige šampiona. Do ostvarenja snova potrebno mu je bilo samo da Mančester junajted ne izgubi u Sevilji, i da na meču između ukrajinskog Šahtjora i Rome padne ne manje od dva i ne više pet golova.

Na njegovu ogromnu sreću, to se i ostvarilo. U Sevilji nije bilo golova, zahvaljujući pre svega maestralnom golmanu Mančestera De Hei, koji je napadačima Sevilje skinuo bukvalno svaki šut, dok je ukrajinski Šahtjor pobedio Romu 2:1.

"Pamtiću De Heu do kraja života, on je moj heroj, već sam preko interneta poručio njegov dres. Uramiću ga i okačiti u dnevnu sobu", zaključio je Lesnovski.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.