Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

"Dosta je bilo - zezanja": Rasprava Belog Preletačevića i Saše Radulovića na Tviteru

Preletačević se obratio Jankoviću, Šutanovcu, Jeremiću, Raduloviću, Obradoviću i Tadiću i nazvao ih "kolegama", a ubrzo je počela polemika oko nastupa opozicije na predstojećim beogradskim izborima
Datum: 17/08/2017

"Dosta je bilo - zezanja": Rasprava Belog Preletačevića i Saše Radulovića na Tviteru

Foto printscreen i Nedeljnik

Povodom raskida saradnje Pokreta slobodnih građana i Demokratske strane oglasio se i Luka Maksimović poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli i na Tviteru pozvao lidere opozicije da kažu "šta je stvarno problem i oko čega ne mogu da se dogovore".

Preletačević se obratio Jankoviću, Šutanovcu, Jeremiću. Raduloviću, Obradoviću i Tadiću i nazvao ih "kolegama", a ubrzo je počela polemika oko nastupa opozicije na predstojećim beogradskim izborima.

"Kažite šta je stvarno problem, pa ako ne može, da se razilazimo svi zajedno na vreme", napisao je Preletačević na svom Tviter nalogu. On je takođe dodao i da je za predsedničke izbore pozvao lidere opozicije da se dogovore, ali i da je to učinio pre mesec dana ponovo.

"Ajde, možete, vi ste ozbiljni političari", napisao je on, a Saša Radulović, predsednik pokreta Dosta je bilo rekao je da je za predsedničke izbore cilj bio izlaznost i da to sad nije slučaj. Radulović je pitao Maksimovića s kim bi on pravio dogovor, koji je njegov program i ciljevi, a u polemiku su se uključili tviteraši koji su iznosili razne predloge, od samostalnog nastupa svake od opozicionih stranaka do objedinjenog nastupa opozicije.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.