Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Goran Vesić tužio Balšu Božovića zbog "jelke”

Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što ga je kako navodi Božović "javno uvredio, ostramotio i ocrnio"
Datum: 23/01/2018

Goran Vesić tužio Balšu Božovića zbog "jelke”

Foto: Tanjug / Filip Kraincanin, Nedeljnik

Gradski menadžer Goran Vesić tužio je predsednika beogradskih demokrata Balšu Božovića na ime naknade nematerijalne štete u iznosu od milion dinara za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda".

Kako javlja N1, Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što ga je kako navodi Božović "javno uvredio, ostramotio i ocrnio" kada je izjavio da je veoma važno da gradska vlast objasni šta se dešava sa budžetom za 2018. godinu i da "očekuje da tužilaštvo Sinišu Malog i Gorana Vesića, zajedno sa jelkom, pošalje da Novu godinu slave u Centralnom zatvoru".

Javnost je burno reagovala pošto je portal Pištaljka otkrio da je jelka na centralnom gradskom trgu u Beogradu plaćena 83.000 evra.

Gradonačelnik Siniša Mali je najavio da će ugovor o nabavci biti momentalno raskinut, a nakon toga kompanija “Kip lajt” koja je trebalo da zaradi na nabavci jelke saopštila je da je spremna da sporazumno raskine ugovor sa Gradom Beogradom o nabavci novogodišnje jelke i da je pokloni Beograđanima. Grad Beograd od firme Kip Lajt godinama unazad kupuje prazničnu rasvetu.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.