Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Društvo

Palma imenovan za počasnog konzula Grčke u Srbiji

Lider Jedinstvene Srbije izrazio je zahvalnost ambasadoru zbog imenovanja za počasnog konzula Grčke u Srbiji i činjenici da će počasni konzulat biti otvoren u Jagodini
Datum: 25/04/2018

Palma imenovan za počasnog konzula Grčke u Srbiji

Foto: Igor Pavićević

Ambasador Grčke u Srbiji Elias Eliadis saopštio je danas da će počasni konzul Grčke u Srbiji biti predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

"Želim da izrazim veliku zahvalnost što ćemo uskoro biti u mogućnosti da Dragana Markovića Palmu, velikog prijatelja Grčke, nazovemo i počasnim konzulom Grčke u Srbiji, jer smo tražili i dobili saglasnost Ministarstva spoljnih poslova Srbije, da otvorimo počasni konzulat Grčke u Srbiji u Jagodini. Siguran sam da će taj konzulat i počasni konzul gospodin Marković doprineti još boljem razvoju odnosa Grčke i Srbije" rekao je danas ambasador Grčke u Srbiji, Elias Eliadis u Muzeju Jugoslavije, gde je u okviru Grčkih dana u Beogradu postavljena izložba „Antička Grčka".

Dragan Marković Palma izrazio je zahvalnost ambasadoru zbog imenovanja za počasnog konzula Grčke u Srbiji i činjenici da će počasni konzulat biti otvoren u Jagodini.

"Moja obaveza će biti ista kao što sam i pre radio, samo sada sa još više emocija. Grčka je moja druga država i posebno mi je drago što je ova izložba otvorena u Muzeju Jugoslavije, gde je i Kuća cveća, koja je simbol u celom svetu", rekao je lider Jedinstvene Srbije.

U saopštenju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Dragana Markovića Palme podseća se na to da već tri godine u Paraliji, u Grčkoj, radi Kancelariji Jedinstvene Srbije koja se ne bavi politikom, već pomaže građanima Srbije.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.