Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Članovi pokrajinskog odbora PSG u Vojvodini dali ostavku. Janković: "Vrata ostaju otvorena"

Komentarišući tu odluku pokrajinskog rukovodstva, član Predsedništva PSG Rade Veljanovski kazao je ranije da je do razilaženja došlo jer Pokret nije prihvatio članstvo u Savezu za Srbiju koji formira bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas
Datum: 22/05/2018

Članovi pokrajinskog odbora PSG u Vojvodini dali ostavku. Janković: "Vrata ostaju otvorena"

Rukovodstvo Pokreta slobodnih građana (PSG) u Vojvodini podnelo je ostavke na funkcije u pokretu iz "ličnih razloga", preneo je list Danas.

Prema navodima lista, ostavke su podneli član Predsedništva PSG Nebojša Milenković, član Izvršnog odbora Branislav Grubački i Zorana Sobot, prenosi N1.

Komentarišući tu odluku pokrajinskog rukovodstva, član Predsedništva PSG Rade Veljanovski kazao je ranije da je do razilaženja došlo jer Pokret nije prihvatio članstvo u Savezu za Srbiju koji formira bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.
"Tu smo imali dva različita mišljenja. Oni su smatrali da treba odmah to da prihvatimo. Ostali nisu tako mislili. PSG nije potpuno zatvorio vrata saradnje sa bilo kim, ali za to treba da postoje principi i vrednosti. Naša opoziciona scena je u previranju i mi smatramo da svako treba da gradi i jača svoj identitet, da bi tako pojedinačno jaki, mogli da se suprotstavimo vlasti", kazao je Veljanovski za beogradski dnevnik Danas.

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković izjavio je, povodom ostavki rukovodioca PSG-a u Vojvodini na funkcije u Pokretu, da su im njegova vrata uvek otvorena za razgovor i da im "želi sve najbolje u političkim karijerama".

"Vreme je preteško, varljivo, a Pokret smelo i mukotrpno krči sasvim novi, a i ispravan put za Srbiju", rekao je Janković agenciji Beta povodom ostavki koje su na funkcije u Pokretu podneli Nebojša Milenković, Branislav Guta Grubački i Zorana Šobot.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.