Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Beli o lokalnim izborima: Kolega Vučiću, čestitam na četiri nove funkcije

"Pozdravite i predsednika - od velike brige za Ustav teško je stići sve"
Datum: 26/12/2017

Beli o lokalnim izborima: Kolega Vučiću, čestitam na četiri nove funkcije

Foto: Screenshot

Lider pokreta "Sarmu prob'o nisi" Ljubiša Preletačević Beli čestitao je predsedniku Vučiću na, kako kaže, njegove četiri nove funkcije.

"Kolega, čestitam na novim funkcijama: precednik opštine Pećinci, precednik opštine Mionica, precednik opštine Negotin, precednik opštine Kostolac. Pozdravite i predsednika - od velike brige za Ustav teško je stići sve", naveo je Beli.

U Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu u nedelju su održani lokalni izbori, a lider SNS Aleksandar Vučić proglasio je pobedu te stranke u četiri opštine.

Vučić ja naveo da je na biračkom mestu u Popincima u Opštini Pećinci došlo do malog incidenta. Dodao je da je u Popincima lista "Aleksandar Vučić-SNS-SPS-Ivica Dačić" na jednom biračkom mestu dobila 86 odsto, a na drugom 91 odsto glasova.

Kako je naveo, nije primetio ni u jednom mediju, iako su izveštavali o incidentu, da je iko postavio pitanje šta rade visoki funkcioneri jedne stranke na 20 metara od biračkog mesta.

"Znate da je to po zakonu zabranjeno? Šta radite tamo u osam ujutru? Svima je jasno da ste došli da isporovocirate nešto. I to ste došli u mesto gde znate da SNS dobija 90 odsto glasova ne bili došlo do lupanja kutija. Nešto pretite, mašete", kaže Vučić.

Da podsetimo, incident se dogodio na biračkom mestu 22 u Osnovnoj školi "Slobodan Bajić" u mestu Popinci kada su, na tvrdnju predstavnika DS da se obavlja "javno glasanje", nepoznati mladići počeli da ih napadaju i da se s njima svađaju.

Jedan iz grupe tih mladića oteo je telefon zameniku predsednika DS Igoru Salaku i bacio u jarak. Salak je za Betu rekao da će podneti krivičnu prijavu zbog tog napada.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.