Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Zašto je Erdoganova supruga iznenada posetila poslednju bombondžinicu u Beogradu

Prva dama Turske je, priča mlada prodavačica, probala ratluk i čokoladne karamele, koje su joj se najviše svidele
Datum: 11/10/2017

Zašto je Erdoganova supruga iznenada posetila poslednju bombondžinicu u Beogradu

Foto: Tanjug

Čuvena bombondžinica "Bosiljčić", jedina takve vrste u prestonici, imala je juče nesvakidašnju gošću pošto ju je oko 14.30 posetila ni manje - ni više nego prva dama Turske Emina Erdogan sa saradnicima i obezbeđenjem, piše Blic.

"Nešto posle 14 sati ušao je telohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsednika Redžepa Erdogana. Jednostavno sam se pogubila, znala sam da su u Beogradu, da se zbog njihovog dolaska povremeno obustavlja saobraćaj u pojedinim delovima grada, ali nisam ni sanjala da će doći baš kod nas. Odmah sam pozvala gazdu i ispričala mu sve. Bila sam jako uzbuđena", priča Jovana Marinković, prodavačica u radionici bombona i ratluka „Bosiljčić", koja je i nakon njenog odlaska bila „pod utiskom".

Njenoj koleginici Maji bližio se kraj uobičajenog radnog dana, a onda se desilo nešto što će dugo pamtiti. Oko 14.30 ušla je prva dama Turske okružena telohraniteljima, fotografom i prevodiocem, priča Jovana.

"Odjednom je u radnji bilo mnogo ljudi. Mislim da je čak bio tu i kamerman koji je sve snimao, a koliko se sećam gospođa Erdogan je na srpskom rekla „dobar dan", ali nisam sigurna. Bila sam veoma uzbuđena, koleginica i ja smo se potpuno izgubile. Imala sam tremu. Samo sam se fokusirala da sve odradim kako treba, da se ne obrukamo", priča kroz smešak Jovana.

Prva dama Turske je, priča mlada prodavačica, probala ratluk i čokoladne karamele, koje su joj se najviše svidele.

"Kupila je bombone, ratluk, skoro sve što imamo od proizvoda. Interesovala se kada je radnja osnovana i razgledala je okolo. Oduševila me je svojom ljubaznošću. Jako je lepa, elegantna, pristojna i prijatna žena. Pitala je da li može da se fotografiše sa nama, na šta smo, naravno, pristale. Nije bilo selfija, već nas je uslikao fotograf koji je s njom došao".


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Milinko
11.10.2017 - 17:57
I zasto
Je posetila?