Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Vučić o fotomontaži na Tviteru: Patrijarh sa zečjim ušima, bolje da su sebi stavili ne te, nego neke druge uši

Vučić je novinarima, nakon sastanka sa patrijarhom Irinejom, upitan da li je video "neprimerene" komentare na Tviteru na račun patrijarha, rekao da svako ima pravo da bude verujući čovek ili ateista u Srbiji, ali da ne razume uvrede na račun poglavara SPC
Datum: 17/04/2017

Vučić o fotomontaži na Tviteru: Patrijarh sa zečjim ušima, bolje da su sebi stavili ne te, nego neke druge uši

Foto Tanjug

Premijer Aleksandar Vučić poručio je, komentarišući komentare na račun patrijarha Irineja na Tviteru, da u Srbiji svako ima pravo da se ponaša kako želi.

On je istakao da uvrede najviše govore o onima koji vređaju kao i da svako snosi odgovornost za to.

Vučić je novinarima, nakon sastanka sa patrijarhom Irinejom, upitan da li je video "neprimerene" komentare na Tviteru na račun patrijarha, rekao da svako ima pravo da bude verujući čovek ili ateista u Srbiji, ali da ne razume uvrede na račun poglavara SPC.

"Patrijarh sa zečjim ušima, bolje da su sebi stavili ne te, nego neke druge uši, kad se tako ophode prema patrijarhu", rekao je Vučić, komentarišući fotomontažu koja se pojavila na Tviteru.

Premijer je rekao da je svako u Srbiji slobodan da se ponaša kako želi i da snosi odgovornost za to, ali da to kako se neko odnosi prema patrijarhu, čoveku takvog obrazovanja i iskustva, više govori o njemu nego o Irineju.

"Valjda je to neki novi princip da ukinemo i crkvu", rekao je i dodao da ga ne bi iznenadilo, sada kada se pojavljuje veliki broj anarhista, anarhosindikalista, različitih grupa u javnosti, ni da se pojavi ideja da treba ukinuti i državu, fabrike.
Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.nikola
18.04.2017 - 14:08
usi
Gospodin Irinej neka se zapita zasto je to nacrtano,a pokojnom patrijarhu Pavlu nikada?Verovatno Vucicu zato sto izdajete zemlju zato ga ti i branis.