Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

"Politiko"

Vlado Georgiev: Kako sam "zaratio" sa vlastima. Sve je počelo jednim "lajkom" na Tviteru

"Da je Janković dobio jedan odsto, opet bih bio ponosan na ovo što sam uradio"
Datum: 19/05/2017

Vlado Georgiev: Kako sam "zaratio" sa vlastima. Sve je počelo jednim "lajkom" na Tviteru

Foto Nedeljnik

Vlado Georgiev je poručio da neće biti politički aktivan u pokretu Saše Jankovića, ali da će u nedelju, 21. maja, rado doći na osnivačku skupštinu da podrži osnivanje njegove organizacije.

Georgiev je gostujući na N1 televiziji rekao da ne žali zbog podrške Jankoviću na predsedničkim izborima i da bi sve opet isto učinio.

"Ometati ljude u radu, u stvaralaštvu, u bilo kom segmentu nečijeg rada je, po meni, nedopustivo i neprihvaltjivo. Meni se to desilo, i onda sam pustio uže i rekao: 'Sada ću da kažem šta mislim!'. Nije loše da ljudi kažu šta misle", rekao je muzičar Vlado Georgiev.

On je rekao i da se, dok je gledao snimak glumca Roberta de Nira u kojem govori da bi rado udario Donalda Trampa šakom u glavu, pitao šta je to potrebno čoveku koji je snimio 300 dobrih filmova, ali da je ubrzo shvatio šta nekoga može da izvede iz takta ako se bavi svojim poslom...

CEO TEKST NA SPECIJALIZOVANOM PODSAJTU "POLITIKO" POGLEDAJTE OVDE

Ukupno komentara: 0


Sva polja su obavezna.Sva izdanja

Vučić: Đilas će pre da dobije Nobelovu nagradu, nego mene da pobedi

22. 6. 2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prvom velikom intervjuu za neki štampani medij za Nedeljnik je govorio o mandatarki i pravcu nove vlade Srbije, o problemima u SNS-u, o nasledniku u stranci, o ... »