Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Mythbusters

(VIDEO) Ne, "Simpsonovi" nisu predvideli Trampovu posetu Saudijskoj Arabiji

Sudeći po mimovima koji se šire po internetu reklo bi se da je ekipa koja stoji iza Simsponovih vidovita, ali na vašu (i našu) žalost to nije tačno
Datum: 23/11/2017

(VIDEO) Ne, "Simpsonovi" nisu predvideli Trampovu posetu Saudijskoj Arabiji

Foto: Screenshot

Sudeći po fotkama koje se šeruju po internetu, Met Grejning i ekipa veoma lako, i veoma tačno, predviđaju događaje i to deceniju i po pre nego što se oni odigraju.

Tako je bilo i sa Trampovom kampanjom (o tome smo pisali ovde) tako je i sa njegovom posetom Saudijskoj Arabiji u maju 2017. godine.

Naime, post na kojem jedno uz drugo stoje sad već čuvena fotka Trampa kako dodiruje svetleću kulgu i screen grab scene iz "Simpsonovih" na kojoj je prikazan u identičnom položaju, a sve uz komentar "Simpson crtani koji je prikazan pre 15 godina 2002. godine, i fotka pravog događaja koja je snimljena pre mesec dana..." podeljen je više od 60.000 puta.

 

 

I zaista, na slici gore je scena iz serije, a na fotki dole Tramp u Saudijskoj Arabiji. Na obe su pored Trampa saudijski princ Salman bin Abdulaziz i predsednik Egipta Abdel Fatah al-Sisi.

Međutim vremena su pobrkana. Scena iz "Simpsonovih" prikazana je u klipu koji je okačen na Facebook stranici serije, nakon što je Tramp posetio Saudijsku Arabiju.

No uverite se i sami.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.