Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

(VIDEO) "Imala je nesrećno detinjstvo i sama je ušla u jednako nesrećan brak": Dajana je bila najnesrećnija princeza

Princeza Dajana, kako se navodi u dokumentarcu "Diana - Story Of A Princess", imala je psihičke probleme zbog trauma koje je vukla iz detinjstva
Datum: 22/05/2018

(VIDEO) "Imala je nesrećno detinjstvo i sama je ušla u jednako nesrećan brak": Dajana je bila najnesrećnija princeza

Foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko dana sve oči sveta uprte su u britanski dvor i fotografije sa venčanja princa Harija i Megan Markl. Kada se priča i piše o kraljevskoj porodici, nemoguće je da se ne spomene princeza Dajana i njen brak s princom Čarlsom, prenosi Index.hr.

U dokumentarcu "Diana - Story Of A Princess" navodi se da su za vreme braka princa Čarlsa i princeze Dajane njegovi prijatelji pričali da princeza ima psihičke probleme zbog trauma koje je vukla iz detinjstva. Naime, kada je imala sedam godina, njeni roditelji su se razveli, a starateljstvo je dobio njen otac. Peni Džunior, koja je napisala biografiju pokojne princeze, takođe je u spomenutom dokumentarcu iznela tvrdnju da je Dajana u vezu s princom ušla s mentalnim problemima koji su kasnije kulminirali depresijom i bulimijom. Razvod njenih roditelja navodno je bio jednako dramatičan kao i njen razvod, a njeni roditelji nakon razvoda skoro da nisu ni razgovarali. Njen otac ponovo se oženio nakon nekoliko godina, a ona je to jako teško podnela.

"Imala je nesrećno detinjstvo i sama je ušla u jednako nesrećan brak", kaže Džunior.

Princeza Dajana je bila "idealna devojka za princa Čarlsa" u to doba. Bila je ćerka engleskog grofa, imala je 19 godina i nije imala dečka pre princa, piše Indeks.

Iako se početak njihovog braka činio kao bajka, princeza je kasnije sama priznala da je to bio pakao od prvog dana i da je tokom prvih godina života s Čarlsom obolela od bulimije i depresije. Nekoliko puta je pokušala i da se ubije.

 


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.neidealni
23.05.2018 - 13:56
aranzirani brak
Kazem ja i opet i opet, tko god da je aranzirao taj brak unesrecio ih je oboje.