Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

(VIDEO) Demi Mur se našla na listi seksualnih napasnika: Da li je zaista možemo svrstati u isti koš sa Vajnstinom?

Da li je Demi Mur isto što i Vajnstin, ili Spejsi?
Datum: 14/11/2017

(VIDEO) Demi Mur se našla na listi seksualnih napasnika: Da li je zaista možemo svrstati u isti koš sa Vajnstinom?

Foto: Screenshot / YouTube

U moru optužbi na račun holivuskih producenata, glumaca, i drugih javnih ličnosti, isplivao je i jedan video u kom je glavni akter žena.

Postavljeno je pitanje da li je skusalno uznemiravanje kada tada devetnaestogodišnja Demi Mur ljubi tinejdžera, na njegov 15. rođendan.

Da li je Demi Mur isto što i Vajnstin, ili Spejsi?

Video je, kako navodi MailOnline snimljen 1982. godine, i prikazuje mladu Demi Mur kako strasveno ljubi kolegu iz "General Hospital" Filipa Tanzinija.

Okačen je 2012. godine na Jutjubu, i do sada ima 6,5 miliona pregleda. Na videu je prikazano kako Mur u tri navrata ljubi Tanznija i izjavljuje mu ljubav.

"Volim Filipa, i on je moja jedina ljubv. On je jedan od mojih omiljenih ljudi. Divan je i stvarno ga volim", govorila je Demi Mur.

Takođe, verovatno u šali, ona izgovara da namerava da se uda za Tanzinija. U tom trenutku, glumica je bila u dvogodišnjem braku sa prvim suprugom Fredijem Murom.

Tanzini ni u jednom trenutku ne deluje kao da mu je neprijatno zbog poljupca Demi Mur.

Zahvaljujuć seriji "General Hopspital", koja se i dan danas daje, Mur je dostigla slavu, ali Tanzini nije bio te sreće. On danas sinhronizuje TV emisije i reklame.

Ni Mur ni Tanzini se nisu oglasili povodom ovog videa. 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.