Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Intervju

Veliki preokret Čedomira Jovanovića: Vučić ima više vlasti nego Nemci 1941. ČITAJTE U NEDELJNIKU

Čedomir Jovanović je za najnoviji Nedeljnik u svojevrsnom obračunu sa svima govorio o Vučiću i do kada će ostati na vlasti
Pišu Nenad Čaluković i Jovana Radovanović
Datum: 28/09/2017

Veliki preokret Čedomira Jovanovića: Vučić ima više vlasti nego Nemci 1941. ČITAJTE U NEDELJNIKU

Foto: Igor Pavićević

"Kad Vučić kaže: 'Hajde da razgovaramo o Kosovu', mi odgovorimo: a) nećemo da preuzimamo odgovornost za nešto za šta je on kriv; b) postoji važnije pitanje od Kosova, na primer, sloboda medija", ispričao je lider Liberalno demokratske partije u velikom intervjuu za novi broj Nedeljnika.

"A ne pada nam na pamet da razmislimo šta se to Vučiću desilo pa je odjednom odlučio - da on koji pet godina vodi monolog sada pozove sve na razgovor. I šta je njemu sve to potrebno? Da nije možda zbog toga da bi učvrstio svoju vlast u trenutku kada ima više nego Nemci kad su okupirali Srbiju 1941? To nije pitanje politike", dodao je Jovanović.

 

Čedomir Jovanović je za najnoviji Nedeljnik u svojevrsnom obračunu sa svima govorio o Vučiću i do kada će ostati na vlasti, zašto je toliko protiv Saše Jankovića i opozicionog okupljanja u Beogradu, kada će i kako biti rešena sudbina Kosova, hapšenju Slobodana Miloševića, slučajnom susretu sa Zoranom Babićem u najluksuznijem restoranu na Paklenskim ostrvima, zašto je svojevremno odbio podršku Dude Ivkovića, koja jedina dva politička lidera u Srbiji nije stvorila Državna bezbednost, šta mu je Đinđić otkrio o Demokratskoj stranci, kako opozicija zamišlja slobodu medija, šta je Dačić trebalo da pokaže Trampu umesto Informera, zašto Srbiji više nisu potrebne ni političke stranke ni izbori...

Ceo intervju objavljen je u novom broju Nedeljnika, koji je na kioscima od četvrtka, 28. septembra. Digitalno izdanje dostupno je na Novinarnici.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Aleksandar Popovic
28.09.2017 - 18:39
Rece Ceda i ostade ziv!?!
Misli Ceda da papir sve trpi. Pa i to da Vucic, koji je \"slucajno\" parlamentarno izabrani sef drzave i od samog Hitlera i njegovih satrapa ima vecu vlast u Srbiji! Sta sve u zaru preduzborne kampanje nece da smisle nasu vajni stranacki \"lideri\". Nisam Vucicev pristasa ali bih angazivao advokata da sudski nateram preprepametnog i prezasticenog i prezasicenog Cedu da isprazni dzepove zbog nezamislive optuzbe na racun predsednika drzave inenom Aleksandar Vucic.