Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

Tramp je šekspirovski lik, volela bih da ga glumim: Helen Miren o prvom čoveku Amerike

“Ne znam o njemu puno, ali kad bih ga glumila najpre bih dobro proučila njegovo školovanje, porodicu, majku, oca, odnosno kakav je bio kao dete, jer to je dete još prisutno u njemu“, rekla je glumica
Datum: 14/11/2017

Tramp je šekspirovski lik, volela bih da ga glumim: Helen Miren o prvom čoveku Amerike

Foto: Tanjug/ Jordan Strauss/Invision/AP

Britanska oskarovka Helen Miren izjavila je da bi volela da glumi američkog predsednika Donalda Trampa i da joj ne bi bilo teško da pronikne u njegovu psihu, prenosi Verajeti.

"Mislim da bih bila vrlo komična kao Tramp. Evo već imamo gotovo istu frizuru. Kakav fascinantan lik i neverovatan karakter. Zapravo je stvaran lik, a stvarni život je mnogo zanimljiviji od svega što možemo izmisliti. Rekla bih da ima izvesnu šekspirovsku crtu. Zapravo je izuzetan šekspirovski lik, a možda će završiti i šekspirovski padom. Ne znam, ali u svakom slučaju je poseban lik", rekla je ona.

Glumica je dodala i da joj se čini da ne bi bilo previše teško da pronikne u psihu prvog čoveka Amerike, prenosi N1.

"Ne znam o njemu puno, ali kad bih ga glumila najpre bih dobro proučila njegovo školovanje, porodicu, majku, oca, odnosno kakav je bio kao dete, jer to je dete još prisutno u njemu", ocenila je britanska glumica.

Trampa već više decenija, i pre nego što je postao američki predsednik, glume i imitiraju razni zabavljači i glumci, a među njima su bili Alek Boldvin, Džimi Falon, Džoni Dep, Derel Hemond, čak i još jedna oskarovka Meril Strip.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.