Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Sport

"Srbi, ostavite me na miru": Američka skakačica žustro reagovala na kritike iz naše zemlje

Svetska šampionka u skoku u dalj Britni Ris je posle ogromnog broja kritika i uvreda, uglavnom iz naše zemlje, osetila potrebu da odgovori na Tviteru. Da li namerno ili slučajno, tek poruku srpskim navijačima je poslala u odgovoru na tvit poznatog sportskog komentatora Milojka Pantića
Datum: 15/08/2017

"Srbi, ostavite me na miru": Američka skakačica žustro reagovala na kritike iz naše zemlje

Foto Profimedia

Iako se Amerikanka Britni Ris u prvim danima posle finala SP u skoku u dalj koji će ostati upamćen po velikom pehu Ivane Španović, držala iznad situacije i delovala kao da je ništa ne može omesti u "uživanju" zlatne medalje, sinoć je ipak morala da se oglasi na brojne kritike sa društvenih mreža. Naravno, najviše poziva da makar prizna da nije najbolja i da je pobedila samo uz puno sreće i savezništvo sa brojem koji se otkačio sa dresa Ivane Španović.

Među onima koji su uvereni da je Ivani Španović oteta medalja bio je i čuveni sportski komentator Milojko Pantić, koji je na Tviteru poslao poruku američkoj atletičarki.

"Ne znam kako je zaspati kada znaš da si najbolji, a ne piše Ivana Španović", napisao je Pantić, a onda na engelskom dodao: "Spavaš li mirno Britni Ris".

Svetska šampionka u skoku u dalj Britni Ris je posle ogromnog broja kritika i uvreda, uglavnom iz naše zemlje, osetila potrebu da odgovori na Tviteru. Da li namerno ili slučajno, tek poruku srpskim navijačima je poslala u odgovoru na tvit Milojka Pantića.

printscreen tviter
printscreen tviter

 

 

"Činite da ona izgleda kao loš gubitnik. Takve stvari se uvek dešavaju, prebolite to i ostavite me na miru !!!!", napisala je Ris odgovarajući i Pantiću i svim ostalima koji su joj pisali uz naglašena ćetiri uzvičnika.

Naravno, ni mnogi drugi koji su upli u polemiku sa Milojkom Pantićem nisu mogli da stave tačku napolemiku, tako je i ovog puta njegova bila poslednja:

"Pobede nisu samo medalje. Ti si veliki šampion, dokaži i da si veliki čovek i priznaj da nisi imala najduži skok."

 


Ukupno komentara: 3Sva polja su obavezna.Nada Raskovic
15.08.2017 - 14:21
Koncentracija
Skok u vis? Toliko je tesko skoncentrisati se?
Siuxgti
15.08.2017 - 20:01
Zlato oteto to je prokleto
Ajde malo za promenu takve stvari da se malo vama desavaju.Pa da se vama na takav nacin oduzme zlato , pa vi biste istog casa bombardovali Atletiku.
Alex
16.08.2017 - 10:08
Resice se
Sve ce to da resi Kim Dong Un !!!