Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Ronioci pretražuju jezero a helikopteri nadleću Belu Crkvu: Potraga za nestalim novinarom

MUP je pokrenuo veliku potragu za Stefanom Cvetkovićem
Datum: 14/06/2018

Ronioci pretražuju jezero a helikopteri nadleću Belu Crkvu: Potraga za nestalim novinarom

Foto: Twitter Screenshoot

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio, saopštio je MUP.

U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

Foto: Medija centar Beograd
Foto: Medija centar Beograd

 

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Podsećamo, Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke „polo“ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca.O ovom događaju odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu za Stefanom Cvetkovićem.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Joca
14.06.2018 - 16:45
Krenimo!
To je znak ostalim novinarima da i oni krenu u istrazivanje ubistva Olivera Ivanovica! Nece ih moci sve pobiti, a bice interesantno videti ko je kriv za sva ta ubistva! Osim ako se pravosudje ne napravi ludo kao u slucaju ubistva dva vojnika na Topcideru, slucaj \"Kantrimen\", slucaj \"helikopter\", ubistvo Djindjica, slucaj \"falsifikovanje licne karte Andreja Vucica\"... A hoce, sve mi se cini!