Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Info

Rođendanski broj Nedeljnika: Poklon knjiga najboljih intervjua

Nedeljnik i luskuzna monografija na svim kioscima po ceni od svega 199 dinara
Datum: 11/10/2017

Rođendanski broj Nedeljnika: Poklon knjiga najboljih intervjua

Povodom petog rođendana i 300. broja, Nedeljnik uz novi broj svim čitaocima poklanja luksuznu monografiju najboljih intervjua na 164 strane.

Svaki čitalac Nedeljnika dobiće, uz redovni broj po ceni od samo 199 dinara, knjigu najvećih intervjua objavljenih u Nedeljniku u poslednjih pola decenije.

Među kultnim intervjuima sa ličnostima koje su obeležile jednu epohu, a koji će moći da se čitaju i za pedeset godina, nalaze se i razgovori sa najvećim imenima Srbije, Jugoslavije, ali i sveta.

Šta o "Bijelom dugmetu" i raspadu zemlje kaže Goran Bregović? Kako je Milena Dravić opisala borbu za zdravlje Dragana Nikolića? Kome se zamerila Biljana Srbljanović? Zašto je Vlade Divac otišao iz zemlje? Čime je Vladimir Cvetković Cvele objasnio Zvezdinu evropsku krunu? Zašto je Milan Beko odlučio da prvi veliki intervju da upravo Nedeljniku? Kako je Noam Čomski predvideo sve što će se dogoditi na ovim prostorima? Šta danas misli Dragan Jočić? Šta je u Splitu ispričao Oliver Dragojević, šta u Madridu Predrag Mijatović, a šta u Istanbulu Željko Obradović? Šta o današnjem svetu misle Džulijan Asanž i Fransis Fukujama? Kakvu je dijagnozu našem društvu postavio Vladimir Kostić, prvi čovek SANU?

 

POGLEDAJTE JOŠ:

(FOTO) Jedan utorak u redakciji: Pet godina i 300 brojeva Nedeljnika

 

Objavljeni su i intervjui sa velikanima naše umetničke scene: Duškom Kovačevićem, Emirom Kusturicom, Nedom Arnerić, Mikijem Manojlovićem, Anitom Mančić, Draganom Bjelogrlićem, Vladimirom Veličkovićem, Brankom Katić... Za Nedeljnik su govorili zaslužni sportisti kao što su Novak Đoković, Dragan Džajić i Božidar Maljković, muzičari Zoran Kostić Cane, Lepa Brena, Predrag Živković Tozovac, glumica Katarina Radivojević, novinarka Olja Bećković, lekar Boško Đukanović, istoričarka Latinka Perović; vladika Jovan Ćulibrk, tvorac hrvatske države Josip Manolić, nobelovka Toni Morison i jedan od najpopularnijih pisaca Haled Hoseini.

U velikoj knjizi objavljeni su i intervjui sa velikanima koji više nisu među živima, a koji su velike ispovesti dali upravo Nedeljniku. Tu su razgovori sa Dobricom Ćosićem, Aleksandrom Tijanićem, Mirom Stupicom...

Nedeljnik i luskuzna monografija su na svim kioscima po ceni od svega 199 dinara.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.