Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Info

PC PRESS TOP 50: Nedeljnik u 5 najboljih informativnih sajtova

Sajt Nedeljnika proglašen je jednim od pet najboljih onlajn stvari u 2017. godini u kategoriji vesti i medija po izboru uglednog mazagina PC Press
Datum: 05/02/2018

PC PRESS TOP 50: Nedeljnik u 5 najboljih informativnih sajtova

U tradicionalnom izboru magazina "PC Press" - Top 50 najboljih onlajn stvari, 21. po redu, Nedeljnik.rs je izabran među pet najboljih sajtova u kategoriji "vesti i mediji". Uz Nedeljnik, na ovoj listi su se našli portali N1, Danas, Krik i RTS.

U obrazloženju odluke žirija navodi se da je Nedeljnik, "jedan od najpopularnijih domaćih nedeljnih listova razvio ozbiljan medijski portal koji se kvalitetnim i ažurnim sadržajem probio do čitalaca koji ne stižu da kupe štampano izdanje".

"(Nedeljnik) Poseduje elektronsko izdanje i pretplatu na celokupan sadržaj putem samog sajta. Pored vesti, Nedeljnik je poznat po svojim kolumnistima i analitičkim pričama, a ima i ažurne stranice na društvenim mrežama, gde se uvek možete na vreme informisati o svim bitnim događajima", navodi se u obrazloženju.

Magazin PC Press navodi da su godine kada je ustanovljena nagrada - a to je bilo pre 21 godine - morali da donose teške odluke o tome kojih pedeset da izdvoje od oko 1.000 sajtova, koji su tada postojali.

Po sadašnjim statistikama, registrovano je oko 100.000 sa rs i srb domenom, a procene RNIDS kažu da je odnos domena 60:40 u korist onih koji koriste nacionalni registar. Oni navode da je online sadržaj sve brojniji i raznovrsniji i da nudi sve više servisa koji se prilagođavaju korisnicima i da su upravo zato i ove godine pokušali da pomere neke granice i da se usklade s trendovima kada je u pitanju izbor dobitnika nagrada.

Nedeljnikov sajt postoji oko dve godine, intenzivno se razvijajući protekle 2017. godine u portal koji će uz premijum tekstove iz svog print izdanja imati i sve važne informacije iz zemlje i sveta. Svima koji su ukazali poverenje Nedeljniku, obećavamo da ćemo nastaviti da objektivno, tačno i analitično skeniramo sve društvene pojave.

Čitaćemo se još...


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.Leaael
05.02.2018 - 21:33
Bravo!
Čestitam! Čestitam! Eto šta rade ujedinjena i obrazovana mladost i po koje srednje doba! Volela bih da se i drugi ugledaju na vas, s\' tim da vi i dalje ostanete između nekoliko prvih pri vrhu. Hvala vam, uživam čitajući vaš list.
neidealni citatelj
06.02.2018 - 06:59
Go Nedeljnik!
Da ne kazete da sam ja samo jedno obicno staro njurgalo i kontras i ja vam cestitam i to zaista iskreno i od srca.