Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

"Od sada kad se probudim... koga ću poljubiti: Oproštaj supruge od nastradalog spasioca iz pećine

Valipoan Gunan, udovica Samana Gunana, objavila je dirljivu poruku preminulom suprugu na svom Instagram nalogu uoči njegove kremacije u rodnom Roi Etu 14. jula
Datum: 13/07/2018

"Od sada kad se probudim... koga ću poljubiti: Oproštaj supruge od nastradalog spasioca iz pećine

Foto Profimedia

Dok se svet raduje čudesnom spasenju 12 dečaka i njihovog trenera fudbala iz poplavljene pećine Tam Luang Nang Non na severu Tajlanda, žena pripadnika tajlandskih “foka” koji je poginuo tokom akcije i koji je jedina žrtva, žali za njim.

Valipoan Gunan, udovica Samana Gunana, objavila je dirljivu poruku preminulom suprugu na svom Instagram nalogu uoči njegove kremacije u rodnom Roi Etu 14. jula.

“Uvek ćeš biti sa mnom… Nema nikog kao što si ti… Ako ti nisi sa mnom, ja ne želim više da dišem… jer obećali smo jedno drugom da ćemo disati kao jedno”, navela je Valipoan u postu.

“Nedostaješ mi. Volim te mnogo; volim te kao da si ti samo moje srce. Ne znam zašto te toliko volim… od sada kad se probudim… koga ću poljubiti?”, zapitala se udovica.

“Kad bih samo mogla da vratim vreme unazad i zaustavim ga zauvek”, napisala je ona na Instagramu.

Saman Gunan (38) je radio kao čuvar na aerodromu “Suvarnabhumi” i priključio se svojim kolegama “fokama” u akciji spasavanja  dečaka iz pećine. Preminuo je prošlog petka, kad je ostao bez kiseonika tokom povratka iz komore u kojoj su bili zarobljeni dečaci.

Njegov zadatak je bio da isporuči kiseonik u pećinu  ali se onesvestio se kad je vraćao iskorišćene tankove u spasilačku bazu. 

"Izgubili smo jednog čoveka, ali i dalje imamo vere da nastavimo našu misiju", rekao je komandant “foka” Aphakorn Ju-kongkaev.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.