Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

Nikome nije jasno kako je mladić rođen 1993. postao predsednik udruženja ratnih veterana u BiH

Mediji navode to je “prilično apsurdna situacija” s obzirom na to da je Sulejmanović rođen "tek krajem rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida"
Datum: 19/02/2018

Nikome nije jasno kako je mladić rođen 1993. postao predsednik udruženja ratnih veterana u BiH

Foto: Screenshot

Halil Sulejmanović rođen 1993. godine predsednik je udruženja ratnih veterana Borački zadružni savez Federacije BiH, prenose mediji iz regiona.

Sulejmanović je u centar pažnje došao je nakon što je novinarka Nataša Zečević objavila njegove fotografije.

Mediji navode to je “prilično apsurdna situacija” s obzirom na to da je Sulejmanović rođen "tek krajem rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida".

[removed][removed]

Iz Boračkog zadružnog saveza FBiH navode da je Sulejmanović "obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava”. Kako ističu, njegove sposobnosti oko posla koji obavlja nisu pod znakom pitanja.

Inače, na zvaničnoj stranici udruženja na Fejsbuku navodi se da je stranicu osnovala nezavisna zadruga koja finansira Savezno ministarstvo za pitanja branitelja i ratnih invalida.

 “Zadruge i zadrugari formirali su savez s osnovnim ciljem krovne platforme za jedinstven pristup ostvarivanju i borbi za ostvarivanje zajedničkih ciljeva, stvaranje povoljnijih poslovnih klima za zadruge, okruženja za suradnji i unaprjeđenje poslovanja zadruga i zadrugara”, piše detaljnije.

Pogledajte jedno od njegovih gostovanja na TV-u.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Mladen Sofrenović
20.02.2018 - 12:22
Penzija
Nije ovo ništa,neki dan sjedinjene u kafiću i momak 1979. godište ganja penziju pa mu nedostaju papiri o učešću u ratu. Mislio sam da je lud ( vjerovatno i jeste) pa ga upita koliko je bio u ratu, odgovara čitav rat. Posle mi gazda kafića kaže da je stvarno dobio papire od boračke organizacije. Imamo najjači budžet na svijetu. Strašno.